Wszystkie bestsellery
  • Banner

Olej rycynowy 500ml

Ocena 

Rącznik pospolity tłoczony na zimno nierafinowany

34,00 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

Opis

Olej rycynowy 100% to produkt roślinny, otrzymywany z nasion byliny rącznika pospolitego. Stosowany w medycynie i kosmetyce. Posiada szerokie możliwości zastosowań. W kosmetyce stosowany jako odżywka wzmacniająca włosy, rzęsy i brwi. Posiada właściwości regeneracyjne i nawilżające. Wspomaga leczenie chorób skóry tj. grzybice, brodawki, czyraki.

    - stosowany jako odżywka do regeneracji włosów, rzęs oraz brwi,
    - pomaga przy chorobach skóry,
    - przyśpiesza regenerację.

Szczegóły produktu
2 Przedmioty
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Olej rycynowy 500ml

Olej rycynowy 500ml

Rącznik pospolity tłoczony na zimno nierafinowany

Napisz swoją opinię
7 innych produktów w tej samej kategorii:

Śledź nas na Facebooku